понеділок, 26 липня 2021 р.

Науковий ліцей міжнародних відносин чекає на Вас!

 


ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН II-III СТУПЕНІВ" УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

   Вітаємо на офіційному блозі Ліцею. В наш час середня освіта – це основа для подальшого зростання і розвитку. Якісна освіта – основа Вашої майбутньої кар’єри. "Науковий ліцей міжнародних відносин ІІ - ІІІ ступенів" Університету митної справи і фінансів здійснює навчання учнів 8 - 11 класів, спрямоване на продовження навчання у вищих навчальних закладах. Освітній процес здійснюється з урахуванням здібностей та потреб учнів. 
УВАГА! Ліцей з 24.02.2022 року працює в ОЧНОМУ форматі (5 днів натиждень). Синхронно відбуваються трансляції занять на платформі Zoom.



 
Це інноваційний, сучасний заклад освіти, що забезпечує здобуття третього (профільного) рівня повної загальної середньої освіти за
трьома профілями:
- Міжнародні відносини;
- Міжнародне право;
- Міжнародна економіка.
Профільна середня освіта - один з рівнів освіти (ч.2 ст.10 Закону України "Про освіту" від 05.09.2017 р. за №2145-VІІІ), який може здобуватися у тому числі у структурних підрозділах закладів освіти. Здобуття профільної середньої освіти передбачає два спрямування:
  • академічне - профільне навчання на основі поєднання змісту освіти, визначеного стандартом профільної середньої освіти, і поглибленого вивчення окремих предметів з урахуванням здібностей та освітніх потреб здобувачів освіти з орієнтацією на продовження навчання на вищих рівнях освіти;
  • професійне - орієнтоване на ринок праці профільне навчання на основі поєднання змісту освіти, визначеного стандартом профільної середньої освіти, та професійно орієнтованого підходу до навчання з урахуванням здібностей і потреб учнів.
     Здобуття профільної середньої освіти за будь-яким спрямуванням не обмежує право особи на здобуття освіти на інших рівнях освіти.
     Заклади освіти можуть мати освітні програми профільної середньої освіти за одним чи обома спрямуваннями.
Що таке профіль навчання?
     Це спосіб організації диференційованого навчання, який передбачає поглиблене і професійно зорієнтоване вивчення циклу споріднених предметів. Для організації ефективного профільного навчання у закладі передбачено:
- кадрові, матеріально-технічні, інформаційні ресурси;
- враховано перспективи для здобуття подальшої освіти відповідно до життєвих планів здобувачів освіти;
- розроблено орієнтовну модель профільного навчання.

_______________________________________________________
Умови вступу до "Наукового ліцею міжнародних відносин ІІ - ІІІ ступенів" Університету митної справи і фінансів розміщено на сторінці Вступна кампанія - 2024.
Наша адреса - м.Дніпро, вул.Аржанова 12
Довідки за телефонами: 8050 - 902 - 68 - 89 (Тетяна Федорівна)
                                                  8050 - 191 - 21 - 59 (Наталія Сергіївна)

pt>

Wikipedia

Результати пошуку